Onze naam zegt het al: Transportbedrijf Henk van Os in Zevenhuizen voor al uw (inter)nationaal transport. Wij zijn gevestigd in Zevenhuizen en van hier uit rijden onze chauffeurs naar hun bestemming. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en kunnen verschillen soorten transport verzorgen. Uiteraard hebben we onze certificering op orde.

Grond en zand transport

Met onze knijperwagen rijden wij grond, zand en ander los te storten materiaal. Met deze wagen kunnen wij zowel de materialen kiepen als met de kraan lossen.

Inzetten van trekkers voor divers transport

Wij zijn in het trotse bezit van 9 Euro 5 trekkers die wij los kunnen inzetten voor uw gewenste transport. Hiermee mogen wij bijvoorbeeld ook op de Maasvlakte werkzaamheden uitvoeren.

Gekoeld transport

Ook gekoeld transport behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld zuivel, vleeswaren, groente en fruit en andere houdbare producten vervoeren.

Transport pluimvee

Wij rijden voor een vaste opdrachtgever levend pluimvee. Met de grootste zorg en aandacht zorgen wij dat de lading op een juiste en verantwoorde manier op de plaats van bestemming komt.

Transport van zeecontainers

Met onze eigen oplegger kunnen wij 20 Ft. zeecontainers vervoeren. Deze kan indien nodig met de ‘stijlkipper’ methode worden geladen en gelost. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn bij het vervoeren van klein metaal. Voordeel van de ‘stijlkipper methode’ is dat er veel efficiënter geladen wordt. Daarnaast wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte in de container.